PuUr sanh

Menu

Wij serveren een heerlijke 3, 4, 5 of 6 gangen menu; zelf samen te stellen uit 12 gerechtjes (zie onderstaande menu’s). Daarnaast bieden we een ruim aanbod aan borrel hapjes zoals onze Amuse Bites, Bitter Bites, charcuterie, kazen & oesters. Gezamenlijk vormen zij een mooie kleine kaart voor een ontspannen borrel, lunch of (vroeg) diner op ons terras met uiteraard een veelzijdig aanbod aan wijnen, ruim 50 whisky’s én natuurlijk champagne, per glas!

…Menu’s zijn inclusief amuses en brood…

…Combineren van menu’s mag natuurlijk…

…De menu’s zijn opgebouwd van koud naar warm, zachte smaken naar rijke smaken en eindigen met zoet…

…Allemaal van ongeveer van hetzelfde tussengerecht formaat…

…Iets wat u niet lust of mag neem gerust contact met ons op, dan denken we graag met u mee…

3 gangen €39,00
4 gangen €49,00
5 gangen €59,00
6 gangen €69,00

Uit de Zee & Van het Land Menu

Gegrilde gamba onder lardo naast frisse crème van feta, doperwt & munt met frisée en een crumble van hazelnoot en Serranoham

Gebakken corvina op aardappelmousseline met pastinaakinvloed van truffel en romige beurre blanc van kalamata olijf

Wildstoof met gelakte witlof, paarse wortel en rode biet naast jus de veau met specerijen

Filet van Hollandse boerderij eend naast eendenrilettes met mierikswortel op mousseline van aardpeer met Cambozola, knolselderij en kastanje crème

Sigara van geitenkaas met tijm naast crème brûlée van epoisses met ras el hanout, romig ijs van blauwe kaas met krokant van oude kaas, kweepeer en Cognac mosterd

Pure chocolade bereidingen met ijs van gember naast pompoen structuren onder invloed van 5 spices en witte chocolade

Puur Plantaardig Groente Menu

Gele biet en koolrabi naast hartige bavarois en pastille van sinaasappel & dragon met pesto van salie, gel van sake en zachte rozemarijnsaus

Bloody mary ijs met schuim van bleekselderij, gel van worscestershire sauce en mierikswortel krokant met tomaten structuren op wilde rijst

Tortellini gevuld met duxelles van rodekool & paddenstoel naast verse vijg in PX onder ras el hanout krokant met mierikswortel en zoute citroen

Gerookte aardappelmousseline met gegrilde prei onder compote van zoet-zure gegrilde sjalot en zwarte knoflook

Krokante bloemkool naast portobello met misosaus op rulle bloemkool met vadouvan, crème van linzen, zoet-zure bundelzwam en zilveruitjes in aceto

Boerenjongens ijs naast mocca bavarois, compote van venkel, ananas & boerenjongens, panna cotta en ijs van kokos met zoute citroen en krokant van peccannoot


Bijpassende wijnen

Hele glazen bijpassend €7,50
Halve glazen bijpassend €5,00


Bijpassend alcohol vrij 

Is bij ons ook een optie! Wij maken bijzondere en smaakvolle alternatieve passend bij de gerechtjes. Graag bij de reservering vermelden als u hier gebruik van wilt maken zodat we de juiste voorbereidingen kunnen treffen.

Reserveren