laan

Zelfstandig werkend kok/souschef

laan
laan

Zelfstandig werkend kok/souschef

Vacature omschrijving

Ben jij een gepassioneerde kok met ambitie? Wij bieden een geweldige kans om door te groeien naar souschef! Als zelfstandig werkend kok in ons restaurant krijg je de mogelijkheid om je culinaire talent te laten bloeien. Met een creatieve geest en een drive voor perfectie, kun je bij ons je eigen stijl ontwikkelen en onze gasten keer op keer verrassen. In ons gepassioneerde team draait alles om het creëren van onvergetelijke smaakervaringen. We zoeken een ambitieuze kok die gedreven is om zijn/haar vaardigheden te verbeteren en onze gasten te verwennen met heerlijke gerechten. 

Contactinformatie

Is de Vacature Zelfstandig werkend kok/souschef echt iets voor jou? Ben jij klaar voor een spannende carrièrestap in een inspirerende omgeving en wil je graag jouw pad naar succes ontdekken als onderdeel van ons dynamische keukenteam? Reageer dan meteen, solliciteren doe je snel en heel eenvoudig online

Puur Sanh neemt binnen 48 uur contact met je op, indien je sollicitatie aansluit bij de Vacature Zelfstandig werkend kok/souschef nodigen we je uit voor een kennismakkingsgesprek. Heb je nog vragen over Vacature Zelfstandig werkend kok/souschef neem dan contact op met via .

 

 

sanh-border