69_MaxvanBockel_2024-04-06-2

Onze passie

Smaakvolle verleidingen: Onze passie, Jouw ervaring

Smaakvolle verleidingen: Onze passie, Jouw ervaring

69_MaxvanBockel_2024-04-06-2
69_MaxvanBockel_2024-04-06-2

Onze passie

Wij zijn Sarah en Stijn, getrouwd met elkaar en verbonden door de gedeelde passie voor de gastronomie. Iedere dag zijn we samen bezig om het beste uit onszelf en elkaar te halen zodat alles bij Puur Sanh draait om samen genieten!

Sarah

Sarah, geboren in Groesbeek, tweetalig opgevoed (Nederlands-Engels), heeft een rijke geschiedenis in de horeca, die begon met het runnen van het restaurant 'Voldaan' in Nijmegen Oost, samen met haar toenmalige partner. Het was hier dat haar passie voor wijn-spijscombinaties tot bloei kwam. Aanvankelijk vertrouwde ze op haar intuïtie om wijnen met gerechten te combineren, maar haar toewijding aan het vak bracht haar later tot het volgen van een gastronomische sommeliersopleiding, waardoor ze niet alleen praktische ervaring, maar ook diepgaande theoretische kennis verwierf.

Met vele jaren ervaring achter zich, heeft Sarah niet alleen de kunst van wijn-spijs meesterlijk onder de knie, maar heeft ze ook haar weg gevonden naar de keuken. Tijdens de uitdagingen van de coronatijd, toen personeel schaars was, bleek haar aanwezigheid in de keuken een waardevolle toevoeging te zijn. Sarah brengt niet alleen een schat aan ervaring mee, maar haar betrokkenheid bij het creëren en verfijnen van smaken van zowel nieuwe als bestaande gerechten is naadloos geïntegreerd in het culinaire DNA van ons restaurant. De perfecte harmonie tussen elk gerecht en de bijpassende wijn begint dan ook vanaf het allereerste moment van creatie.

26_MaxvanBockel_2024-04-06

Stijn

Stijn, oorspronkelijk afkomstig uit Nijmegen, betrad vroeger de wereld van de sport met passie. Zijn fascinatie voor gastronomie ontwaakte echter in het hart van Restaurant Zarzo in Eindhoven, dat aanvankelijk bedoeld was als een uitstapje vanuit de personal-trainingswereld. Hier ontdekte hij zijn passie: Samen met je team, gasten verwonderen met mooie gerechten & perfecte service en hoe Wijn-Spijs voor onvergetelijke moment kan zorgen, de gelakte zwezerik met linzenjus van Adrian Zarzo die hij combineerde met een 30 jaar oude Amontillado Sherry staat voor altijd in zijn geheugen gegraveerd.

Vóór zijn tijd bij Zarzo dronk Stijn geen alcohol, maar de liefde voor gastronomie, waar wijn zo'n essentieel onderdeel is van de totale beleving, leidde tot een verdieping in dit vakgebied. Het feit dat hij zichzelf vond bij een van de beste wijnrestaurants van Nederland zorgde ervoor dat het balletje nog harder ging rollen. In de jaren dat Stijn fulltime bij Zarzo werkte, voltooide hij verschillende wijnopleidingen en verdiepende cursussen. Het was tijdens een proeverij dat hij Sarah tegenkwam, en kort samengevat: de rest is geschiedenis.

Nu bundelen Stijn en Sarah hun krachten om gasten op dezelfde betoverende manier te laten genieten van smaken op het bord en de complementaire magie van wijn. Het gezamenlijk delen van deze passie, vooral met je levenspartner, is voor hen een ongelooflijke bron van vreugde en voldoening. Passie Pur Sang bij Puur Sanh

Benieuwd naar alle krachten in ons team? Bekijk het volledige Puur Sanh team.

sanh-border