85_MaxvanBockel_2024-04-06

Zakelijk

Uw wensen, Onze Aandacht

Uw wensen, Onze Aandacht

85_MaxvanBockel_2024-04-06
85_MaxvanBockel_2024-04-06

Zakelijk

Bij Restaurant Puur Sanh bieden we flexibiliteit en mogelijkheden voor zakelijke diners en lunches. Hoewel we geen afgesloten ruimte hebben, stellen we graag een apart gedeelte van het restaurant beschikbaar voor uw zakelijke bijeenkomst. We begrijpen dat zakelijke gelegenheden vaak specifieke behoeften hebben, en daarom is de invulling van zowel het diner als de lunch altijd bespreekbaar. Maximaal 40 personen, dat is wat wij in ons restaurant kwijt kunnen.

Wilt u snelle service of heeft u een specifieke tijdsindicatie? Laat het ons weten, we passen onze dienstverlening aan uw wensen aan. Het menu en bijbehorende arrangementen kunnen van tevoren worden besproken en afgestemd op uw voorkeuren. We bieden ook de mogelijkheid tot facturatie op rekening voor uw zakelijke gemak.

Of het nu gaat om een informele zakelijke lunch of een formeler diner, bij Puur Sanh streven we ernaar om uw zakelijke bijeenkomst tot een culinair succes te maken. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en uw zakelijke evenement bij ons te plannen.

info@puursanh.nl

024-6841452

sanh-border