laan

Vacatures

Vacatures voor mensen die er zin in hebben

Vacatures voor mensen die er zin in hebben

laan
laan

Vacatures

Bij ons staat er eigenlijk altijd een vacature open om mensen aan ons te binden die samen met ons een geweldige eetervaring willen neerzetten. We zijn op zoek naar getalenteerde keukenmedewerkers die onze duurzame filosofie delen en hoogwaardige gerechten kunnen bereiden die naadloos aansluiten op onze selectie wijnen. Hoewel kennis van wijn een pre is, is het geen vereiste; we hechten vooral waarde aan enthousiasme voor de wijn-spijscombinatie.

In de spoelkeuken is nauwkeurig werken van het grootste belang, en hier bieden we altijd de mogelijkheid om door te groeien naar de keuken of de bar. Aan de voorkant van het restaurant zoeken we vooral naar teamleden die op vrijdag en zaterdagavonden beschikbaar zijn. Het vermogen om een goed gevoel voor gastvrijheid te hebben en nauwkeurig te werken zijn hierbij essentieel.

werken in de keuken van Puur Sanh

Als jij gelooft in onze visie, passie hebt voor culinaire creaties en graag wilt bijdragen aan een gastvrije ervaring, nodigen we je van harte uit om kennis te maken. Neem contact met ons op als je geïnteresseerd bent in een flexibele en uitdagende werkplek waar je altijd werkt met een heel hecht team!

Over de beschikbare uren en werkdagen valt altijd te praten, de vrijdag en zaterdag zijn onze drukste dagen dus de als je ons wilt komen versterken dan kan je er rekening mee houden dat je in ieder geval één van deze twee dagen werkt.

{{ $root.dataPagination.count }} van {{ $root.dataPagination.total }} vacatures
sanh-border