IMG_9306

Toegankelijkheid

IMG_9306
IMG_9306

Toegankelijkheid

Parkeren

Auto

Wij hebben een eigen parkeerplaats achter het restaurant met plek voor ongeveer 10 auto’s, daarnaast is het gratis parkeren in heel Berg en Dal, dus het parkeren zelf is nooit een probleem!

Fiets

Wij hebben een fietsenstalling op onze parkeerplaats achter het restaurant met cameratoezicht

Openbaar vervoer

Nijmegen

Lijn 8 vanuit Nijmegen richting Berg en Dal stopt praktisch voor de deur, dit is meteen de enige bus die vanuit Nijmegen naar Berg en Dal komt.

Groesbeek, Malden of Beek:

Buurtbus Lijn 562 stopt praktisch voor de deur

Reisinformatie - Buurtbus Rijk van Nijmegen

Toegankelijkheid

Rolstoelvriendelijk of wat minder bedreven met kleine trapjes:

Ons restaurant is toegankelijk voor een rolstoel met normaal formaat, zowel de ingang als het toilet, graag vernemen wij dit van tevoren zodat wij er qua tafelindeling rekening mee kunnen houden, de rolstoel mag direct aan de tafel staan in plaats van een stoel, maar wanneer u wél in een stoel wenst plaats te nemen denken wij graag mee!

Wij hebben tafels waar u kunt komen zonder een trapje te nemen maar ook tafels in het gedeelte waar u wél 2 traptreden af moet, mocht dit om wat voor een reden een probleem zijn dan houden wij ook hier graag rekening mee met onze tafelindeling! U kunt deze wensen gewoon aangeven bij de reservering.

Geen hoge tafel graag

Alle tafels in het restaurant zijn op normale hoogte, wij krijgen nog wel eens een verzoek om gasten niet aan een hoge tafel te placeren, die stonden voorheen wél in het restaurant maar worden nu hoog uit gebruikt voor decoratie.

Honden

Wij vinden honden fantastisch, echter mogen wij ze niet toelaten binnen in ons restaurant, dit heeft met onze semi- open keuken te maken. Dank voor het begrip! Op ons terras zijn ze uiteraard wel welkom en serveren we ze met liefde wat water.

sanh-border