laan

Medewerker Service

laan
laan

Medewerker Service

Vacature omschrijving

Bij ons werken in de service of achter de bar? Stap binnen in de culinaire wereld van Puur Sanh en laat je passie voor gastvrijheid stralen! Onze keuken betovert met verrassende creaties en lokale ingrediënten, terwijl onze toegewijde bedieningsmedewerkers zorgen voor een onvergetelijke ervaring aan tafel. Een stralende glimlach en oog voor detail maken het verschil. 

Samen zetten we gerechten in, halen we ze uit, dekken we in en zorgen we dat de logistiek vlekkeloos verloopt bij de pass. Glazen gaan blinkend op tafel, en koffie wordt met liefde gezet. We zijn een team dat gedreven is door passie en professionaliteit. 

Bij ons is jong talent altijd welkom. Ervaring is een pré, maar geen absolute must. Belangrijker nog is de zin in het werk en de bereidheid om nieuwe dingen te leren. Elke dag brengt nieuwe uitdagingen en kansen om te groeien. Dus, voel je de energie en enthousiasme? Dan is dit echt iets voor jou! Kom bij ons en ontdek de opwinding van werken in een omgeving waar gastvrijheid en teamwork samenkomen voor een onvergetelijke ervaring, elke avond weer. 

Uren zijn altijd te overleggen, vrijdag en de zaterdag zijn altijd onze drukste avonden waar wij het beste iemand kunnen gebruiken, maar alles kan in overleg!

Contactinformatie

Is de Vacature Medewerker Service echt iets voor jou? Reageer dan meteen, solliciteren doe je snel en heel eenvoudig online.

Puur Sanh neemt binnen 48 uur contact met je op, indien je sollicitatie aansluit bij de Vacature Medewerker Service nodigen we je uit voor een kennismakkingsgesprek. Heb je nog vragen over Vacature Medewerker Service neem dan contact op met via .

sanh-border