laan

Medewerker Spoelkeuken

laan
laan

Medewerker Spoelkeuken

Vacature omschrijving

Voor de zaterdagavond zijn we op zoek naar een enthousiaste medewerker voor onze spoelkeuken, iemand die ons team komt versterken en eventueel door wilt groeien binnen ons keukenteam. Voor 7 uur vanaf 1-5-2024. Hoewel ervaring in de spoelkeuken een pre is, is het geen absolute vereiste. Wat wel van het grootste belang is, is jouw precisie in het werk.

In deze rol ben jij verantwoordelijk voor het zorgen dat de borden schoon en droog zijn, zodat ons keukenteam hun prachtige creaties hierop kunnen presenteren. Precisie is hierbij het allerbelangrijkste. Maar, we willen ook benadrukken dat er altijd ruimte is voor groei. Vanuit de spoelkeuken bestaat de mogelijkheid om door te groeien naar ondersteuning bij gerechten, logistiek naar de pass, of zelfs om mee te helpen bij de afwerking van gerechten.

werken bij puur sanh spoelkeuken vacature

Bij Puur Sanh hebben we een klein en hecht team, waarbij elkaar helpen hoog in het vaandel staat.

Contactinformatie

Is de Vacature Medewerker Spoelkeuken echt iets voor jou? Reageer dan meteen, solliciteren doe je snel en heel eenvoudig online.

Puur Sanh neemt binnen 48 uur contact met je op, indien je sollicitatie aansluit bij de Vacature Medewerker Spoelkeuken nodigen we je uit voor een kennismakkingsgesprek. Heb je nog vragen over Vacature Medewerker Spoelkeuken neem dan contact op met Sarah Jane Norris via 024 - 684 1452.

sanh-border